Diensten

hoe kunnen wij jou vooruithelpen?

Brand je van ambitie om van de belangrijkste bijzaak ter wereld je beroep te maken? Of heb je je strepen als profvoetballer al verdiend, maar ben je op zoek naar de juiste expertise om je carrière een boost te geven?

 

Dan ben je bij JC Player Management Sports aan het juiste adres. Wij maken er immers een erezaak van om jou te laten focussen op hetgeen je graag doet: voetballen. Alle andere zorgen nemen we met veel passie en inzet voor je uit handen.

 

Voetbal is het mooiste spelletje dat bestaat, maar langs de lijn kan het er behoorlijk vuil aan toegaan. Voor je het weet word je langs alle kanten getackeld met valse beloftes, ondergewaardeerde contracten en extrasportieve rompslomp.

 

Dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Daarom vinden wij het bij JC Player Management Sports van cruciaal belang om altijd en overal op eerlijke en transparante wijze te handelen.

 

waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Een nieuwe club: ben je niet meer gelukkig bij je huidige ploeg? Wil je meer speelminuten? Of ben je simpelweg klaar voor een stap hogerop? Weet dat geen enkele spelersmakelaar ter wereld een toverstaf heeft. Ook wij niet. Desondanks zijn wij ervan overtuigd dat ons internationaal netwerk voldoende deuren zal openen voor jou om het juiste avontuur aan te gaan. Dicht bij huis of net heel ver weg, jij hebt de touwtjes in handen. Wij brengen de bal aan het rollen, jij mag hem binnenschieten.

Onderhandelingen: hoeveel ben je waard voor je club? Moet je akkoord gaan met een loonsverlaging? Bevind je je in de juiste positie om opslag te vragen? En ga je in op de verzoeken van investeerders, accountants, verzekeringsmakelaars en private bankers? Het zijn stuk voor stuk gevoelige kwesties waarbij je niet over één nacht ijs mag gaan. Door onze jarenlange ervaring met tientallen diverse spelers in de meest uiteenlopende competities weten wij hoe de vork in de steel zit en maken we er onze plicht van om jouw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen.

Administratie: voel je je als een vis in het water op het voetbalveld, maar is het papierwerk langs de zijlijn niet voor jou weggelegd? Begrijp je maar de helft van al die ingewikkelde clausules die in je ellenlange contractvoorstel zijn opgenomen? En wat mag je nu wel en niet ondertekenen? Bij JC Player Management Sports heb je op alle aspecten van de voetballerij een specialist tot je beschikking.

JC Family: weet je geen raad met een aanslepende blessure? Wil je een doorverwijzing naar onze gediplomeerde voetbaltrainers om je niveau naar een volgend level te tillen? Problemen op de club, bij je thuis of op school? Bij JC Player Management Sports kan je met al je bekommernissen terecht voor een luisterend oor. Want wij kijken verder dan je volgende transfer. Word jij de volgende telg van de JC Family?

Lees hier het artikel over Josy Comhair en Leandro Trossard

JC Player Management Sports is not just an agency, it'S a family!